Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen kérdésed van a Shop működését illetően, szeretnél jobban megismerni egy terméket, tanácsra vagy információra van szükséged a megrendeléssel és szállítással kapcsolatban, akkor fordulj bátran Ügyfélszolgálatunkhoz.

A Kapcsolat menüpontban található e-mail felületen keresztül elküldheted leveledet, melyre 2 munkanapon belül válaszolunk. Munkatársaink a beérkező leveleket folyamatosan dolgozzák fel, és mindig a legjobb tanácsok, információk és ötletek megadására törekednek.

Amennyiben a kiszállított áruval kapcsolatban valamilyen probléma merülne fel, akkor a vásárlónak az áru kézhezvételétol számított 8 napon belül jelezni kell írásban az Ügyfélszolgálatnak, amit a Kapcsolat menüpontban található e-mail felületen tehet meg. A levelekre munkatársaink 2 munkanapon belül válaszolnak.

A Mineral Beauty Shop  árucsere lehetőséget biztosít számodra. Ha egy megrendelt termék kiszállítása után úgy érzed, hogy mégsem a jó terméket választottad ki, akkor az Ügyfélszolgálaton írásban bejelentett kérésedre kicseréljük egy másikra. A már kiszállított áru cseréjének feltétele, hogy a termék sérülés és hiánymentes, illetve bizonyos termékek esetén nem felbontott és nem használt állapotban legyen. A cserélni kívánt termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.

Folytatás

Mineral Beauty - my makeup! Telefon: +36 30 676 3407